COS-P - Trygghetssirkelen, er et foreldreveiledningskurs som har som mål å hjelpe deg som foreldre å forstå hvilke behov barnet ditt har, og hva du som foreldre kan gjøre for å møte disse behovene. 

Å være forelder er verdens viktigste , og kanskje også vanskeligste oppgave! Alle foreldre ønsker å gi barna sine trygghet. Hvordan kan jeg forsøke å forstå de signalene barnet forsøker å gi meg? Hvordan kan jeg møte barnet mitt og vite hva mitt barn trenger? 

Trygghetssirkelen er et veikart til å forstå barnets indre. I kurset får du veiledning og noen viktige verktøy for å forstå barnets behov og signaler. Målet med dette kurset er ikke at du skal bli en perfekt forelder, men at ditt barn skal få hjelp av deg til å kjenne trygghet i seg selv. Da vil barnet stå sterkere til å møte livets utfordringer. 

Hver kursrekke består av 7-8 samlinger på 1,5 time. 

Påmeldingslinker til kurs legges ut på denne siden når nye kurs settes opp. Neste runde med påmelding blir i løpet av høst 2024.

For mer informasjon, eller for å melde inn ønske om å delta på kurs, ta kontakt med helsesykepleierne v/helsestasjon og skolehelsetjenesten, eller ansatte i barnehagen.