Årets kulturpris ble delt ut på Overhalla sykeheim, der mye av inspirasjonen og musikken til Ellen Opdal har sitt opphav. Hun har nylig gitt ut en CD med 20 egenkomponerte låter, som blir svært positivt omtalt i bygda.
Ellen har i mange år stått for trivelige hyggestunder med musikk og dans på sykeheimen - og hun blir satt stor pris på av både store og små i Overhalla.
 
Kulturpris_11_Ellen


Ordfører Per Olav Tyldum sa følgende om vinneren i 2011:
"Vinneren av årets kulturpris har gledet mange i Overhalla kommune gjennom mange år, og vedkommende er et friskt pust i mange sammenhenger. Spesielt i en musikalsk sammenheng og med egenkomponert musikk sprer kulturprisvinneren glede rundt seg i hele Overhalla".


 

Kulturprisen i Overhalla består av et diplom, blomster og et prisbeløp på 6.500 kroner. I tillegg fikk vinneren den kjente figuren av Melhus-skrinet laget av kunstner Liv Aursand.
(Det opprinnelige skrinet er datert ca. år 650 e.Kr, og antas å ha blitt bragt til Norge av vikinger rundt år 800 e.Kr. Skrinet ble funnet under utgravinger på Melhus i Overhalla i 1907 - Les mer)

Gratulerer, Ellen!