KFU i Overhalla jobber for 0 mobbing, både i fritid og i skoletid. Fokuset denne gangen er digital mobbing og konsekvensene av dette. Det handler også om å ta gode valg.


Skuespillet gjenspeiler den tøffe hverdagen dagens ungdom møter gjennom urealistiske idealer, vold og forventningspress. Det har et nakent uttrykk som baserer seg på et digitalt språk med virkningsfulle au-diovisuelle kulisser, og blir for mange et sterkt møte med en brutal virkelighet. U-trinnselevene vil få se forestillingen på dagtid.


Kvelden vil bestå av: Teaterforestilling og paneldiskusjon.
I paneldiskusjonen vil fagfolk delta som har innsyn i ungdommenes utfordringer og har snakket med dem tidligere. Hvordan kan foreldre være i forkant og bevisst på de utfordringer som kan komme? Hvordan reagerer vi foreldre hvis utfordringene dukker opp?
Den digitale verden tilbyr mange muligheter men også mange utfordringer. Overhalla kommune ønsker å fokusere på de positive mulighetene som den digitale utviklingen gir våre barn og unge, gjennom inn-føringen av læringsbrett. Vi foreldre må engasjere oss for å hjelpe våre ungdommer til å gjøre gode digitale valg!


Dette er en kveld du som forelder/ foresatt må få med deg!

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!
 

#hengdeg ingressbilde.jpg

Bilde hentet fra Nittedalteater.com