Artikkelen fortsetter under videoen.

Björg ble født i 1974 på Isarfjordur på Island. Hun er oppvokst i Bærum og Sørøst-Asia, og har kunstutdanning fra Barcelona og Toulouse.

Hun ble enke i en alder av 30, da sønnen Tolli var fire år, og etablerte sitt eget lille kulturhus "Lykkehaven" i Sandvika der hun selger sin egen kunst og litteratur. I dag er hun en av Norges mest populære kunstnere, og jobber som grafiker og designer. Du kjenner kanskje igjen uttrykket hennes? Se flere bilder nederst i artikkelen.

En god venn holder deg oppe.jpg
Bilde: bjorgsunivers.no

Gjennom sine foredrag berører hun tilhørerne med sin egen livshistorie og deler sterkt om temaer som mot og sårbarhet, sorg og hverdagslykke, mot til å følge drømmene sine, og ikke minst den viktige egenkjærligheten. «Livet mitt har blitt et kunstprosjekt hvor målet er å inspirere mennesker til å følge hjertet sitt og ta av masken slik at de kan leve det livet de drømmer om». - Slik beskriver Björg sitt ønske om å hjelpe andre.
 

Hun har lansert sine egne glass og kopper, og er kjent for sine "Lykkebobler" og "Skravlevin" - produsert i henholdsvis Spania og Italia.

Led meg inn i fristelse.jpg
Bilde: Björg Thorhallsdottirs Facebook-side


Hun har utsmykket kirker, kontorer og offentlige bygg over hele verden, hatt mange separatutstillinger og utgitt flere bøker. Denne bestselgeren ble utgitt i 2015:

Veien til lykke.JPG
Bilde: Björg Thorhallsdottirs Facebook-side


«Hva skal du med en blek, hyssingfarget utgave av deg selv? Vis fargene dine. Hele spekteret. Du er fantastisk! Jaggu på tide å tro på det». - Björgs livsvisdom.

Ta med deg venninner, syklubben, søstre, mødre, døtre, bonko-laget og bli inspirert! Vi kan nesten ikke vente!

Forhåndssalg billetter - førstekvinne til mølla :)

Les mer:
Björgs univers
Lykkehaven galleri
Facebook-arrangement


Flere bilder:

Fuck perfect.jpg
Bilde: Björg Thorhallsdottirs Facebook-side
 

Invisible crown.jpg
Bilde: Björg Thorhallsdottirs Facebook-side
 

Stol på stemmen inni hjertet ditt.jpg
Bilde: Björg Thorhallsdottirs Facebook-side