Hvorfor sosiale media?

Sosiale media kan bidra til å senke terskelen for kontakt mellom kommunen og innbyggere, besøkende og andre som har interesse av å følge med på det som skjer i Overhalla.

Vi har valgt å benytte følgende kanaler i vårt arbeid


Facebook

er verdens største nettsamfunn. Kanalen benyttes blant annet til å dele nyheter, informere om arrangementer, kurs, konferanser og andre begivenheter, poste bilder fra Overhalla og besvare kommentarer og spørsmål fra brukere av siden.


Våre Facebook-sider:


Facebook-sider innenfor våre prosjekter


Twitter

er et nettsamfunn og en mikrobloggingtjeneste som lar brukere sende og lese andre brukeres ”tweets”. Dette er korte oppdateringer på inntil 140 tegn. Overhalla kommune benytter Twitter til deling av nyheter og aktuelle tema kommunen arbeider med. Her har vi også RSS feed fra hjemmesiden, det vil si en automatisk overføring av alle nyheter som publiseres på hjemmesiden. 

YouTube

er verdens største nettsted for opplastning, visning og deling av videoklipp. Kommunen benytter kanalen til å legge ut korte videoer fra diverse arrangementer og begivenheter. Vi sender også direkte her fra alle kommunestyremøter, og opptak fra møtene er tilgjengelig. Abonner gjerne på vår kanal på YouTube!

Borgermelding - varsle oss

Vi har byttet ut vår tidligere løsning «Gata Mi» med appen «Min borgermelding» (for IOSAndroid). Appen er enkel og effektiv å bruke for deg som innbygger. Her har du mulighet til å sende oss tilbakemelding med bilde/video på flere områder enn tidligere. Din beskjed sendes til rette vedkommende i kommunen, og du vil få tilbakemelding i appen. Du velger selv om du vil oppgi navn eller sende melding anonymt.

Varsling 24

blir benyttet til å sende ut viktig informasjon om hendelser i kommunen, for eksempel ved stenging av kommunal vannforsyning, ledningsbrudd, stengte veier, ras og flomsituasjoner og lignende.

Overhalla-TV (spilleliste)

er en informasjonskanal på YouTube som har blitt brukt til å belyse aktuelle spørsmål og temaer med fokus på lokalsamfunnet i Overhalla.