Praktisk informasjon

Vi åpner dørene kl. 18.00, og har kaffesalg både før foredraget og i pausen. Kom i god tid hvis du ikke har forhåndskjøpte billetter. Det er mulig å kjøpe billetter ved inngangen.
 

Om foredraget

I fjor opplevde vi braksuksess med Björg Thorhallsdottir, og i år er Hanne Kristin Rohde årets foredragsholder på Namdalsk dameaften! 

Krimbokforfatteren Rohde er utdannet jurist, og startet yrkeskarrieren i Kriminalomsorgsavdelingen i Justisdepartementet. Senere har hun jobbet i politiet i 25 år, de 5 første årene som politiadvokat, de siste 20 årene som leder. Fra 2008-2014 jobbet hun som politiinspektør og leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt. Du har kanskje sett henne i TV2-programmet Åsted Norge?

31. oktober kommer hun til Horisonten Bibliotek & kultursenter i Overhalla for å holde ett av sine nære foredrag! Dette er et inspirasjonsforedrag basert på den utgitte boken «Kjemp for alt hva du har kjært».

Hanne Kristin Rhode forteller om å tørre å satse på seg selv. Om å tviste indre dialog i positiv retning fordi den du snakker aller mest med i løpet av dagen ikke er ektefelle, samboer, svigermor eller naboen, men deg selv – og da er det viktig at du hører noe bra. Hun snakker om å avlive de velkjente bløff-tankene (The impostor syndrome), om å overvinne criticus infernalisene der ute, de som sitter dypt i lenestolene og sprer galle og utrygghet. Hun forteller hvordan hun klarte å lene seg enda lengre frem, og kjempe for alt hun har kjært. For ville vi behandlet våre beste venner slik vi tidvis behandler oss selv?

Ta med deg venninner, syklubben, søstre, mødre, døtre, bonko-laget og bli inspirert! Dette blir en flott kveld - vi gleder oss til å bli inspirert sammen med DEG! :)

Kjøp billett her
Se Facebook-arrangement
Besøk Hanne Kristin Rohdes nettside
 

Hanne-Kristin-Rohde-av-Jeton-Kacaniku
Foto: Jeton Kacaniku