Sara har en interessant utdanningsbakgrunn. Hun har Bachelor i pedagogikk og Master i didaktikk og organisasjonsledelse. I tillegg har hun årsenheter i arbeidshelse og markedsøkonomi.​

De 3 siste årene har Sara jobbet som avdelingsleder i NAV der hun leder 15 ansatte. Før hun startet i NAV jobbet hun med arbeidshelse på Friskgården i 3 år som veileder.

Som kjent startet hun sin karriere som toppidrettsutøver i badminton, og deltok i OL i London (2012). Sara oppsummerer sin idrettskarriere slik: «Det et privilegium å få lov til å forfølge en drøm, så jeg har vært veldig heldig. Det har vært en artig, spennende og hard reise mot et hårete mål, og det å nå målet etter flere år var veldig tilfredsstillende».

I dag er Sara bosatt i Overhalla med kone og barn. Hun kommer inn i skolen med et litt annet utgangspunkt enn tidligere rektorer har gjort. Skolen har totalt mye kompetanse og Sara har kvalifikasjoner som vi tror vil videreutvikle OBUS som en god og trygg «arbeidsplass» for elever og ansatte.

Vi ønsker Sara velkommen til OBUS, og lykke til i jobben som rektor!


Les mer om OBUS her.