Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Størst av alt er kjærligheten

Overhalla-TV: episode 10 - september 2017

Størst av alt er kjærligheten!

I dette programmet møter vi ekteparet Hege og Sara Kværnø Saugen i sitt nybygde hus på Flasnes i Overhalla.
De forteller åpent om viktigheten av å være tro mot seg selv, og om vanskelige valg og tøffe perioder som har resultert i dette herlige livet de lever i dag.

Her kan du se flere episoder

Kollage skjermbruk[1]

Overhalla-TV: episode 8 - mai 2017

Har du noen gang opplevd noe negativt som følge av nettbruken din? Vi har besøkt familien Kleven Åsum, og de har illustrert en rekke hverdagsutfordringer. Vi har også intervjuet folk på butikken for å finne ut hva de egentlig mener om dagens utvikling.

Her kan du se flere episoder

Kollage

Overhalla-TV: episode 7 - april 2017

Randi Mo Lilleberre har hatt brystkreft to ganger, og gir oss et innblikk i hvordan hun opplevde en slik omveltning. Randi og mannen Erlend forteller åpent om hvordan kreften har påvirket livet til familien på 4. Kreftsykepleiere Beate Galguften Aunet og Hild-Sissel Sagvik beskriver tilbudet kommunen kan gi når kreften rammer. 

Her kan du se flere episoder

Collage

Overhalla-TV: episode 6 - mars 2017

Døden er et tema som for de fleste av oss er vanskelig å snakke om. Døden er absolutt, uunngåelig og en kilde til angst for mange. 
Derfor har vi valgt å vie et helt program til alle våre spørsmål rundt døden, og vi har intervjuet et knippe personer som jobber med akkurat dette.
Tusen takk til alle dere som har delt historier med oss! :)

Her kan du se flere episoder